Sućut predsjednika Sabora Jandrokovića obitelji preminulog zastupnika u Hrvatskom saboru Hrvoja Šimića

Zagreb – Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je brzojav sućuti obitelji preminulog zastupnika u Hrvatskom saboru dr. Hrvoja Šimića, u kojem stoji:

„Poštovana obitelji,

s velikom tugom i žaljenjem primio sam vijest o iznenadnom odlasku Vašeg supruga i oca, dr. Hrvoja Šimića. U ovom neizmjerno teškom i bolnom trenutku za cijelu Vašu obitelji, primite izraze iskrene i duboke sućuti uime zastupnica i zastupnika u Hrvatskom saboru i moje osobno.

Njegovim izborom za zastupnika u Hrvatskom saboru 2020. godine dobili smo kolegu u kojeg se uvijek moglo pouzdati. Svoju zastupničku dužnost obavljao je stručno, profesionalno i predano. Kao iskusan liječnik i nekadašnji ravnatelj bolnice, poseban doprinos dao je u radu Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku, a aktivan je bio i u našem izaslanstvu pri OESS-u.

I u svojim rodnim Našicama dr. Šimić ostavio je veliki trag. Ravnatelj Opće županijske bolnice, zamjenik gradonačelnika, gradski vijećnik, rukometni djelatnik samo su neke od javnih i odgovornih dužnosti koje je obavljao.

Osobno ću ga pamtiti kao uvijek pozitivnu, nadasve ugodnu, srdačnu i toplu osobu. Hrvoje Šimić bio je čovjek velika srca i zato će nam svima silno nedostajati.

Još jednom, poštovana obitelji, izražavam Vam iskrenu sućut.“.