Priopćenja

Ukupno rezultata: 2757
Ukupno rezultata: 2757

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio sućut obitelji preminule novinarke i urednice Vere Tomašek

Zagreb – Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je sućut obitelji preminule novinarke i urednice Vere Tomašek.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio sućut u povodu smrti Špire Guberine

Zagreb - Predsjednik Sabora Gordan Jandroković uputio je sućut obitelji kazališnog, filmskog i televizijskog glumca Špire Guberine.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio izraze sućuti u povodu smrti Mustafe Nadarevića

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je izraze sućuti obitelji preminuloga istaknutog dramskog umjetnika, glasovitog glumca Mustafe Nadarevića.
Više

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje - Obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.- 2020. "Vukovar - mjesto posebnog pijeteta"

Vukovar - U povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković sa saborskim izaslanstvom u Vukovaru sudjeluje na obilježavanju Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.-2020. "Vukovar - mjesto posebnog pijeteta". 
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio sućut u povodu smrti akademika Ivana Kožarića

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je sućut obitelji akademika Ivana Kožarića.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio sućut u povodu smrti Ante Kovačevića

Zagreb – Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je sućut obitelji Ante Kovačevića.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio izraze sućuti obitelji Krunoslava Kiće Slabinca

Zagreb – Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je izraze sućuti obitelji Krunoslava Kiće Slabinca.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio sućut u povodu smrti proslavljenog hrvatskog nogometaša Krasnodara Rore

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je sućut u povodu smrti proslavljenog hrvatskog nogometaša Krasnodara Rore.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio sućut u povodu smrti hrvatske glumice Vere Zime

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je sućut u povodu smrti kazališne, filmske i TV glumice Vere Zime.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio izraze sućuti u povodu smrti književnika i novinara Mladena Kušeca

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković, u povodu smrti književnika i novinara Mladena Kušeca, uputio je sućut njegovoj obitelji.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković s izaslanstvom Sabora položio vijence u prigodi blagdana Svih svetih

Zagreb – U prigodi blagdana Svih svetih, predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uz saborsko izaslanstvo položio je vijence i zapalio svijeće na groblju Mirogoju u Zagrebu.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio sućut obitelji Slavena Zambate

Zagreb – Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je sućut u povodu smrti proslavljenog hrvatskog nogometaša Slavena Zambate.
Više

Predsjedništvo Hrvatskoga sabora na sjednici s klubovima zastupnika o načinu rada Sabora u predstojećem razdoblju: Nova plenarna sjednica Sabora počinje u utorak, 3. studenoga

Zagreb - Hrvatski sabor počet će novu redovnu sjednicu "Aktualnim prijepodnevom" u utorak, 3. studenoga, a na njoj bi trebao usvojiti državni proračun za iduću godinu i očitovati se o Vladinu godišnjem izvješću.
Više

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković uputio sućut obitelji Slavena Letice

Zagreb - Predsjednik Sabora Gordan Jandroković uputio je sućut obitelji sveučilišnog profesora i bivšeg zastupnika Hrvatskoga sabora Slavena Letice.
Više

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković uputio izraze sućuti obitelji preminulog sportskog novinara Orlanda Rivettija

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković u povodu smrti istaknutog hrvatskog sportskog novinara Orlanda Rivettija uputio je izraze sućuti njegovoj obitelji.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković čestitao braći Sinković na osvojenoj srebrnoj medalji na Europskom prvenstvu u veslanju u Poznanju

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku braći Sinković na osvojenoj srebrnoj medalji na Europskom prvenstvu u veslanju u Poznanju.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio čestitku vjernicima židovske vjeroispovijesti u povodu blagdana Roš Hašane

Zagreb - U povodu blagdana Roš Hašane, predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je pripadnicima židovske zajednice u Hrvatskoj čestitku uime Hrvatskoga sabora i osobno.
Više

Predsjednik Sabora Jandroković u Koprivnici na proglašenju nagrada "Zlata vrijedan" za najbolji hrvatski OPG

Koprivnica - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković u četvrtak se u Koprivnici uoči dodjele nagrada "Zlata vrijedan" za najbolja hrvatska obiteljska poljoprivredna gospodarstva sastao s vodećim ljudima Podravke te istaknuo kako je važno da ta prehrambena tvrtka nastavi dobro funkcionirati s obzirom na to da je jedna od najjačih hrvatskih kompanija i ima veliki utjecaj na gospodarstvo.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković čestitao Mati Paviću na osvajanju naslova pobjednika na US Openu

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković čestitao je hrvatskome tenisaču Mati Paviću na osvajanju naslova pobjednika US Opena u muškim parovima. 
Više

Predsjedništvo Hrvatskoga sabora s predsjednicima klubova zastupnika održalo sjednicu uoči početka redovitog zasjedanja

Zagreb - Predsjedništvo Hrvatskoga sabora održalo je sjednicu s predsjednicima klubova zastupnika uoči početka redovitog jesenskog saborskog zasjedanja.
Više

U Saboru održana komemoracija za Žarka Domljana, prvog predsjednika Hrvatskoga sabora

Zagreb - Dr. Žarko Domljan bio je jedan od velikih hrvatskih ljudi, intelektualac, povjesničar, ali iznad svega velikih hrvatski domoljub, istaknuto je u srijedu na komemoraciji za predsjednika prvog demokratski izabranog Hrvatskog sabora.
Više

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković upisao se u knjigu žalosti u povodu smrti Žarka Domljana

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković upisao se u knjigu žalosti koja je u Hrvatskome saboru otvorena u povodu smrti dr. Žarka Domljana, prvog predsjednika Sabora u demokratskoj Hrvatskoj.  
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio brzojav sućuti obitelji preminuloga Žarka Domljana

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković je uputio je brzojav sućuti obitelji preminuloga Žarka Domljana, prvoga predsjednika Sabora nakon demokratskih, višestranačkih izbora 1990.
Više

Predsjedništvo Hrvatskoga sabora jednoglasno odlučilo da je u Sabornici obvezno nošenje zaštitnih maski

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković izvijestio je da je na sjednici Predsjedništva Hrvatskoga sabora jednoglasno donesena odluka da će od sutra, odnosno od početka nove izvanredne sjednice Sabora, u Sabornici biti obvezno nošenje zaštitnih maski, u Sabornici će sjediti manji broj zastupnika, njih 41, a aktivirat će se mogućnost elektroničkog glasovanja.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio izraze sućuti u povodu smrti Zoje Odak

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je izraze sućuti obitelji preminule istaknute hrvatske dramske umjetnice i glumice Zoje Odak.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković sudjelovao na 45. Trci na prstenac u Barbanu

Barban – Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković sudjelovao je u nedjelju na 45. Trci na prstenac koja je ove godine održana pod posebnim epidemiološkim mjerama, s ograničenim brojem posjetitelja i bez popratnih manifestacija.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio sućut u povodu smrti Josipa Kregara

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je sućut u povodu smrti Josipa Kregara.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio izraze sućuti u povodu odlaska akademika Tonka Maroevića

Zagreb – Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je izraze sućuti u povodu odlaska akademika Tonka Maroevića.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković nazočio 305. Sinjskoj alci

Sinj - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković tradicionalno je, kao i svake godine dosad, nazočio, ovaj put 305. po redu, Sinjskoj alci.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio sućut obitelji u povodu smrti Milovana Šibla

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je sućut obitelji u povodu smrti Milovana Šibla.
Više

Predsjednik Sabora Jandroković pozvao na izgradnju Hrvatske zasnovane na uključivosti i solidarnosti

Knin - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković sudjelovao je na svečanom obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije "Oluja".
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio sućut obitelji preminuloga Rajka Dujmića

Zagreb – Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je izraze sućuti obitelji preminuloga glazbenika i skladatelja Rajka Dujmića.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio čestitku u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio čestitku islamskim vjernicima u povodu blagdana Kurban bajrama

Zagreb – Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku u povodu Kurban bajrama predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftiji dr. Azizu ef. Hasanoviću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti.
Više

Predsjednik Sabora Jandroković: Na sjednici Predsjedništva jednoglasno smo se usuglasili - zastupnicima preporuka nošenja zaštitnih maski u Sabornici

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković izvijestio je u utorak, nakon prve sjednice saborskog Predsjedništva, da su se usuglasili da se svim zastupnicima preporuči nošenje zaštitnih maski u Sabornici kako bi štitili zdravlje kolegica i kolega.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio izraze sućuti u povodu smrti novinara i publicista Pere Zlatara

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je izraze sućuti u povodu smrti novinara i publicista Pere Zlatara. 
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio sućut obitelji preminuloga vatrogasca Davora Kovačića

Zagreb – Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je izraze sućuti obitelji preminuloga vatrogasca Davora Kovačića. 
Više

Predsjednik Sabora Jandroković: Današnji trenutak od svih nas zahtijeva razboritost, smirenost i ozbiljnost. I iznad svega, predano služenje općem interesu i hrvatskim građanima

Zagreb - Na konstituirajućoj sjednici Hrvatskoga sabora u 10. sazivu, u srijedu, 22. srpnja 2020., za njegova predsjednika po drugi put na tu dužnost izabran je Gordan Jandroković, zastupnik iz reda Hrvatske demokratske zajednice. 
Više

Konstituiran 10. saziv Hrvatskoga sabora, za predsjednika po drugi put izabran Gordan Jandroković

Zagreb - Novi, 10. saziv Hrvatskog sabora konstituiran je u srijedu, a za njegova predsjednika po drugi je put izabran Gordan Jandroković (HDZ).
Više

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković uputio brzojav sućuti obitelji preminulog profesora Ive Banca

Zagreb - Predsjednik hrvatskoga Sabora Gordan Jandroković uputio je brzojav sućuti obitelji profesora Ive Banca.
Više

Predsjednik Sabora Jandroković na susretu Hrvata Bosanske Posavine

Sesvetska Sopnica - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković sudjelovao je u nedjelju navečer na susretu Hrvata Bosanske Posavine u Sesvetskoj Sopnici, iskazavši im potporu kao i obnovi crkve i samostana na Plehanu kod Dervente.
Više

Čestitka predsjednika Hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića u povodu Dana neovisnosti Republike Hrvatske

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio čestitku u povodu Dana neovisnosti.
Više

Čestitka predsjednika Hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića u povodu obilježavanja Dana antifašističke borbe

Zagreb  – Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku u povodu obilježavanja 22. lipnja - Dana antifašističke
Više

Predsjednik Sabora Jandroković sudjelovao na obilježavanju spomena na žrtve jugokomunističkog režima na spomeničkom području u šumi Lug u Bjelovaru

Bjelovar - Svetom misom, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomeničkom području gubilišta šume Lug u Bjelovaru, brojna izaslanstva odala su počast svim žrtvama jugokomunističkog režima pogubljenima u poraću 1945.
Više

Predsjednik Sabora Jandroković na zavjetnom euharistijskom slavlju svetkovine sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima

Sesvete - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković sudjelovao je na zavjetnom euharistijskom slavlju svetkovine svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Jandroković sudjelovao na obilježavanju Dana Općine Dubrava i Župe svete Margarete

Dubrava - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković sudjelovao je na obilježavanju Dana Općine Dubrava i Župe svete Margarete  te je tim povodom svečano otvorio tamošnji novoizgrađeni Kulturni centar. Čestitajući svim žiteljima  Dubrave njihov dan istaknuo je kako mu je velika čast biti upravo u ovoj Općini koja je ugostila Hrvatski sabor 1527. godine.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Jandroković na obilježavanju Dana državnosti: 30. svibnja 1990. bio je prvi korak ka slobodi, neovisnosti, samostalnosti, početak borbe za slobodu, demokraciju - za samostalnu i neovisnu Hrvatsku

Zagreb - Danas obilježavamo Dan hrvatske državnosti, to je dan kada je prije 30 godina konstituiran prvi višestranački demokratski izabran Hrvatski sabor. To je bio prvi korak ka slobodi, neovisnosti, samostalnosti i iz tog razloga držim da je opravdano da ponovno obilježavamo baš 30. svibnja Dan hrvatske državnosti. To je  bio početak borbe za slobodu, demokraciju, isto tako početak borbe za samostalnu i neovisnu Hrvatsku. Sjećamo se svih onih koji su tada bili izabrani kao zastupnici u Hrvatskome saboru, sjećamo se prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, koji je bio ključna osoba u stvaranju slobodne, neovisne demokratske Hrvatske i kasnije svih onih koji su dali svoj život za Hrvatsku, istaknuo je predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković nakon polaganja vijenaca državnoga vrha na Mirogoju u povodu obilježavanja Dana državnosti Republike Hrvatske.
Više

Čestitka predsjednika Hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića u povodu 30. svibnja - Dana državnosti

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku u povodu obilježavanja 30. svibnja - Dana državnosti Republike Hrvatske.
Više

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković primio izaslanstvo Viteškog alkarskog društva Sinj

Zagreb – Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković, tradicionalno je, kao i svake godine dosad, primio izaslanstvo Viteškog alkarskog društva Sinj, na čelu s predsjednikom VAD-a Stipom Jukićem.
Više

U Hrvatskome saboru prisegnula glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj-Šipek

Zagreb – Glavna državna odvjetnica Republike Hrvatske Zlata Hrvoj -Šipek, danas je pred predsjednikom Hrvatskoga sabora Gordanom Jandrokovićem, prisegnula da će se u obnašanju svoje dužnosti pridržavati Ustava Republike Hrvatske, međunarodnih ugovora i zakona, skrbiti o zaštiti ljudskih prava i jednakosti svih pred zakonom, promicati vladavinu prava i ugled državnog odvjetništva te štititi jedinstvenost, suverenitet i pravni poredak Republike Hrvatske. 
Više