Predsjednik Sabora Jandroković uputio čestitku Toniju Kanaetu u povodu osvajanja brončane olimpijske medalje u taekwondou u Tokiju

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku hrvatskom taekwondo natjecatelju na Olimpijskim igrama u Tokiju Toniju Kanaetu u povodu osvajanja brončane medalje u kategoriji do 80 kg, u kojoj stoji:

„Poštovani i dragi Toni,

primite srdačne čestitke uime Hrvatskoga sabora i moje osobno u povodu osvajanja brončanog odličja u taekwondou na Ljetnim olimpijskim igrama u Tokiju.

Svojim ustrajnošću već ste zasluženo nosili naslov europskog prvaka, a ovim osvajanjem brončane medalje na Olimpijskim igrama dali ste pečat svojim vrhunski postignutim uspjesima u taekwondo borbama.

Vaša olimpijska medalja ima dodatnu vrijednost budući da je prvo hrvatsko olimpijsko odličje u muškoj kategoriji u taekwondou.

Primite još jednom moje čestitke, uz želje za dobrim zdravljem i daljnjim sportskim uspjesima u budućnosti. Neka ova medalja bude prva u nizu osvojenih medalja naših olimpijaca u Tokiju.“