Predsjednik Sabora Jandroković predvodio izaslanstvo Hrvatskoga sabora u prigodi obilježavanja Svih svetih i Dušnog dana na Gradskom groblju Mirogoju

Zagreb – U prigodi obilježavanja Svih svetih i Dušnog dana, izaslanstvo Hrvatskoga sabora predvođeno predsjednikom Gordanom Jandrokovićem položilo je vijence i zapalilo svijeće na Gradskom groblju Mirogoj kod spomenika "Glas hrvatske žrtve - Zid boli", kod Središnjega križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, na grobu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana te kod zajedničke grobnice za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju.

U izjavi za medije predsjednik Jandroković kazao je kako se ovom prigodom izaslanstvo Hrvatskoga sabora, kao i svake godine, poklonilo i iskazalo poštovanje svima onima koji su dali svoj život za našu domovinu, prisjećajući se također i prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, kao i svih branitelja koji su dali živote za Hrvatsku, te civilnih žrtava – svih onih koji su poginuli, nestali i koji su ugradili dio sebe u hrvatsku slobodu.