Predsjednik Sabora Jandroković predvodio izaslanstvo Hrvatskoga sabora u Borovu Selu u povodu obilježavanja 33. obljetnice pogibije dvanaest redarstvenika

Borovo Selo – Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković predvodio je u Borovu izaslanstvo Hrvatskoga sabora i položio vijenac u povodu obilježavanja 33. obljetnice pogibije dvanaest redarstvenika.

Predsjednik Jandroković sa saborskim izaslanstvom je mimohodom duž Ulice Dvanaest redarstvenika do Spomen-obilježja odao počast poginulim hrvatskim redarstvenicima u Borovu Selu. Kod Spomen-obilježja poginulim hrvatskim redarstvenicima položio je vijenac i zapalio svijeću. 

U nastavku ceremonije, održana je minuta tišine te molitva za poginule hrvatske redarstvenike i sve branitelje u Domovinskom ratu, te je pročitana Povjesnica kao i imena poginulih hrvatskih redarstvenika.

Uz predsjednika Hrvatskoga sabora Jandrokovića, na ceremoniji polaganja vijenaca, paljenja svijeća i molitve za poginule hrvatske redarstvenike sudjelovali su i potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić.