Predsjednik Sabora Jandroković na otvorenju 17. Bjelovarskih odjeka kazališta - BOK festa

Bjelovar - U Dvorani europskih prvaka u Bjelovaru u subotu navečer pred oko tisuću gledatelja odigrana je prva predstava na ovogodišnjim, 17. Bjelovarskim odjecima kazališta - BOK festu, mjuzikl "Čarobni Broadway" zagrebačkog kazališta Komedija, kojoj je nazočio i predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković, koji ne propušta najveći kulturni događaj u svom rodnom gradu. 

- Uvijek mi je drago doći u Bjelovar, svoj rodni grad, zaigrati rukomet i pogledati pokoju predstavu. Vidim da je ove godine dosta dobar program, čestitam organizatorima na čelu s Goranom Navojcem, dobrim duhom BOK festa. Nadam se da će građani Bjelovara biti zadovoljni predstavama i nadam se da ćemo sutra odigrati dobru rukometnu utakmicu, rekao je uoči otvorenja BOK festivala Jandroković.

Bjelovarski odjeci kazališta, tijekom kojih će se izvesti 13 predstava, traju do 11. svibnja. Ovogodišnji BOK posvećen je preminulom hrvatskom glumcu Ivi Gregureviću koji je bio kum BOK festa, a tijekom trajanja festivala u Kulturnom i multimedijskom centru bit će prikazane besplatne projekcije filmova u kojima je glumio.

Osim kazališnim, BOK fest obiluje i brojnim  popratnim sadržajima poput izložbe glumaca u središnjem gradskom parku, moto-alke i tradicionalnog BOK rukometnog turnira u nedjelju u podne na kojemu je, među ostalima, rukomet zaigrao i predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković.

Autor: Ured predsjednika Sabora/Hina