Predsjednik Sabora Gordan Jandroković uputio čestitku hrvatskoj karate reprezentaciji na osvajanju naslova europskog prvaka

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku hrvatskoj karate reprezentaciji na osvajanju naslova europskog prvaka u ekipnim borbama u muškoj konkurenciji, u kojoj stoji: 

"S radošću sam primio vijest o uvjerljivoj pobjedi i ukupnom trijumfu hrvatske karate reprezentacije na Europskom prvenstvu u karateu u Poreču, koja je nastupila u sastavu Ivan i Anđelo Kvesić, Enes Garibović, Zvonimir Živković, Ante Mrvičić, Ivan Martinac i Karlo Raguž. Učinili ste nas posebno ponosnima jer ste zlatno odličje osvojili na domaćem terenu u Hrvatskoj.

Postati europska zlatna reprezentacija potvrda je velikog truda i odricanja te kvalitete i orijentiranosti ka uspjehu naših karatista. Čestitam i ostalim našim karatistima na osvojene još tri brončane medalje i to ženskoj reprezentaciji na ekipnoj te Enesu Gariboviću i Danijeli Topić na pojedinačnima. Svima vam još jednom upućujem iskrene čestitke, uz nadu u vrhunske uspjehe i na predstojećim natjecanjima."