Predsjednik Hrvatskoga sabora Luka Bebić čestitao Španji i Vincetiću na zlatnim medaljama

Zagreb – Predsjednik Hrvatskoga sabora Luka Bebić uputio je čestitku hrvatskim natjecateljima Mihovilu Španji i Kristijanu Vincetiću za osvojena još dva zlata, u disciplinama 200 m mješovito i 400 m slobodno, na Europskom prvenstvu u plivanju za osobe s invaliditetom u Reykjaviku:

"Bravo Mihovile, bravo Kristijane!

Još jednom vam najiskrenije i od srca čestitam u ime svih zastupnica i zastupnika Hrvatskoga sabora te u svoje osobno ime na osvojenim zlatnim medaljama i na fantastičnim rezultatima koje ste postigli na Europskom prvenstvu u plivanju.

Zlatna odličja, koja ste osvojili četvrtog dana natjecanja na Europskom prvenstvu, potvrđuju vašu superiornost i pokazuju mladima u Hrvatskoj kako čvrsta volja i motiv za pobjedom ne priznaju granice. Vaši su vrhunski rezultati također snažan poticaj i od velikog značaja za sve osobe s invaliditetom, jer im pružate nadu vlastitim primjerom.

U želji da i buduća natjecanja budu okrunjena sjajnim postignućima još vam jednom najiskrenije čestitam i zahvaljujem na promicanju domovine u svijetu."

Autor: Hina/Ured predsjednika Sabora