Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio čestitku Nikoli Mektiću i Mati Paviću na osvajanju Wimbledona u konkurenciji parova

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku Nikoli Mektiću i Mati Paviću na osvajanju Wimbledona u konkurenciji parova, u kojoj stoji: 

"Poštovani Nikola i Mate, 

s posebnom radošću i zadovoljstvom dočekali smo vaše povijesno hrvatsko osvajanje Grand Slam turnira u Wimbledonu u muškim parovima. Primite iskrene čestitke uime Hrvatskoga sabora i moje osobno. 

Tijekom cijele sezone ostvarivali ste sjajne rezultate i osvajali brojne turnire, a osvajanje Wimbledona kruna je vaših uspješnih karijera i novi vrhunac hrvatskog tenisa. Nakon što smo se jučer, na 20. obljetnicu s ponosom prisjetili Goranovog trijumfa na najvećem teniskom turniru, od danas će i vaš uspjeh biti upisan u povijest. 

Mate Pavić nam je ranijim osvajanjima Australian Opena i US Opena već pokazao zašto je najbolji svjetski tenisač u parovima, a sada uz vas Nikola, slavimo prvi hrvatski par s naslovom u Wimbledonu. 

Radujemo se i s nestrpljenjem očekujemo  vaš zajednički nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju, gdje vam svi zajedno želimo puno sreće, kao i u nastavku karijere. Još jednom, dragi Nikola i Mate, svaka čast na ovoj pobjedi!"