Predsjednica Odbora za ravnopravnost spolova Marija Selak Raspudić sudjelovala na dodjeli nagrada najboljim poduzetnicama za 2020. godinu

Zagreb - Predsjednica Odbora za ravnopravnost spolova Marija Selak Rapudić sudjelovala je u četvrtak u hotelu Westin na proglašenju finalistica projekta „Nagrade najboljim poduzetnicama za 2020. godinu“ u organizaciji Mreže poduzetnica i poslovnih žena „Women in Adria“.

Predsjednica Odbora Selak Raspudić tom je prigodom govorila o važnosti ženskog poduzetništva, usklađivanju privatnog i poslovnog života i kreiranju uvjeta koji će omogućiti ženama da se pod humanim kriterijima izbore za financijsku neovisnost.  

Nagrade su dodijeljene u sljedećim kategorijama: Start-up poduzetnica godine, Mikro poduzetnica godine, Perspektivna poduzetnica godine i Inspirativna poduzetnica godine – koje se razlikuju po godinama rada poduzeća i broju zaposlenih.

Ovogodišnje finalistice projekta su: Jelena Šipušić Jurčić, vlasnica tvrtke 4app solution, Kristina Ukalović, vlasnica tvrtke Kris Derma i Ustanove za obrazovanje odraslih Adrianus, Dorotea Effenberger, vlasnica tvrtke Tahograf, Danijela Glavošek Kovačić, serijska poduzetnica koja je uz stomatološku praksu s partnericom dizajnirala igricu Adventures of Eco i Danira Glavinić, vlasnica tvrtke i obrta Dadda&Rocco.