Jandroković i Marić u odvojenim susretima primili izraelskog veleposlanika Yosefa Amranija

Zagreb –  Na odvojenim sastancima u Hrvatskome saboru veleposlanik Države Izrael Yosef Amrani sastao se danas u svom oproštajnom posjetu s voditeljem međuparlamentarne skupine prijateljstva Hrvatske i Izraela u Hrvatskome saboru Gordanom Jandrokovićem i zastupnikom Goranom Marićem.

U prijateljskom razgovoru sudionici su se prisjetili protekle četiri godine u kojima su zajednički radili na zbližavanju Hrvatske i Izraela. Veleposlanik Amrani, koji provodi svoje posljednje tjedne u Zagrebu, izrazio je veliko zadovoljstvo postignućima tijeYosef Amrani i Goran Marićkom svog mandata, naglasivši kako mu je u našoj zemlji, u kojoj je stekao brojne prijatelje, bilo izrazito lijepo i ugodno raditi. Izraženo je zadovoljstvo napretkom političkih odnosa tijekom mandata veleposlanika Amranija. Goran Marić i veleposlanik izrazili su nadu u snaženje gospodarske suradnje naših zemalja u budućnosti imajući na umu da postoje brojni neiskorišteni potencijali za to.

Jandroković i Marić veleposlaniku Izraela poželjeli su svu sreću na njegovoj novoj zahtjevnoj funkciji te izrazili želju da i u budućnosti ostanu u međusobnom kontaktu.
 

Autor: Služba za medije