Izrazi sućuti predsjednika Hrvatskog sabora u povodu smrti saborskog zastupnika Josipa Sudeca

Zagreb – U povodu smrti dr. sc. Josipa Sudeca, saborskog zastupnika i zamjenika predsjednika Hrvatske stranke umirovljenika, predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks uputio je brzojav sućuti predsjedniku HSU Vladimiru Jordanu, u kojemu stoji:

"Tužnu vijest o iznenadnoj smrti poštovanog gospodina i našeg dragog kolege, uvaženog zastupnika dr.sc. Josipa Sudeca, primio sam sa dubokom žalošću i nevjericom. Gospodin Sudec će, kao saborski zastupnik i predsjednik Kluba zastupnika Hrvatske stranke umirovljenika, svima nama ostati upamćen po svom predanom radu te stalnom i nesebičnom zauzimanju na rješavanju najvažnijih gospodarskih i socijalnih pitanja hrvatskog društva, a posebno će ostati svima nama u sjećanju njegov izniman i presudan doprinos u iznalaženju rješenja koja su rezultirala poboljšanjem položaja hrvatskih umirovljenika. 

Odlazak gospodina Sudeca za Hrvatski sabor predstavlja trajan i nenadoknadiv gubitak.

Molim Vas da u ime zastupnica i zastupnika Hrvatskog sabora i moje osobno, primite iskrene izraze sućuti te da ih prenesete svim članovima Hrvatske stranke umirovljenika.”

Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks je uputio brzojav sućuti i obitelji pokojnog Josipa Sudeca.

Autor: Ured predsjednika Sabora