Hajduković sudjelovao na međuparlamentarnoj konferenciji s članovima Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje između Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i Europskog parlamenta

Zagreb – Predsjednik Odbora za europske poslove Domagoj Hajduković sudjelovao je u srijedu na međuparlamentarnoj videokonferenciji s članovima Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje između Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i Europskog parlamenta.

Konferenciju je vodio voditelj bosanskohercegovačkog izaslanstva Nebojša Radmanović, a uz Domagoja Hajdukovića, članovima Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje BiH obratio se i potpredsjednik Odbora za europske poslove mađarskog parlamenta Zoltan Balczo.

Hajduković je prenio hrvatska iskustva djelovanja u Zajedničkom parlamentarnom odboru Republike Hrvatske i Europske unije u razdoblju prije pristupanja Hrvatske Europskoj uniji.

Tijekom izlaganja je iznio niz preporuka i podijelio iskustvo iz tog razdoblja te poželio uspješan rad izaslanstvu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u okviru Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje.

Konferencija se održala u okviru Twinning projekta "Jačanje i daljnja podrška parlamentima Bosne i Hercegovine u pridruživanju Europskoj uniji" u kojem Hrvatski sabor sudjeluje kao jedan od partnera.