Predsjednica Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku Renata Sabljar-Dračevac sudjeluje na 123. Kongresu poslodavaca u zdravstvu Hrvatske

videokonferencija

Ovogodišnji e-Kongres, koji se održava online u organizaciji Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, po aktualnosti tema, nizu zdravstvenih dužnosnika i ekspertnih sudionika te međunarodnom karakteru, zasigurno predstavlja jedan od važnijih zdravstvenih skupova u 2020. godini, koji okuplja gotovo sve ključne aktere u hrvatskom zdravstvenom sustavu i šire.

e-Kongres se održava tijekom pet dana u trajanju od 2 sata (od 11.00 do 13.00 h), a teme su fokusirane na funkcioniranje i poslovanje zdravstvenih ustanova, na provedbu zakonske regulative u zdravstvu te na specifičnosti zdravstvenog sustava Republike Hrvatske i nekih zemalja u okruženju, s obzirom na novonastalu situaciju uzrokovanu koronavirusom.

Sve navedeno definira e-Kongres kao izvrsnu platformu za razmjenu informacija, iskustava i ideja, te prigodu za razgovor o aktualnostima zdravstvenog sustava i prijedlozima za rješavanje otvorenih pitanja.

Kongres se može pratiti na sljedećoj poveznici:
https://upuz.webex.com/upuz/onstage/g.php?MTID=e19a74a65410c2a9cd30477c…