Predsjednik Sabora Gordan Jandroković uputio izraze sućuti obitelji Marina Pucara

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je brzojav sućuti obitelji Marina Pucara u kojem stoji:

"Poštovana obitelji, vijest o odlasku gospodina Marina Pucara duboko me ražalostila. U ovom trenutku boli, istinski suosjećam s vama i s vašom obitelji. Uime Hrvatskoga sabora i osobno, primite izraze iskrene sućuti.

Gospodin Marin Pucar bio je jedan od najistaknutijih hrvatskih poduzetnika i menadžera. U svojoj bogatoj biografiji, dugogodišnjim marljivim radom napredovao je do najodgovornijih dužnosti. Unatoč teškoj bolesti s kojom se nosio jako hrabro, predano je nastavio raditi svoj posao. Podravka je pod njegovim vodstvom ostvarivala izvrsne rezultate, pritom ne zaboravljajući društvenu odgovornost i pomoć drugima, posebno u vrijeme pandemije. Entuzijazam, poduzetnički duh i neumornu energiju prepoznale su i kolege nedavno ga izabravši za predsjednika Hrvatske udruge poslodavaca.

Hrvatskom gospodarstvu gospodin Pucar silno će nedostajati, ali još više svojoj obitelji, bližnjima i svima koji su ga voljeli. Poštovana i ožalošćena obitelji, još jednom vam izražavam iskrenu sućut.“