Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković boravi u službenom posjetu Republici Sloveniji

Ljubljana, Slovenija

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković boravi u službenom posjetu Republici Sloveniji, na poziv predsjednice Državnog zbora Republike Slovenije Urške Klakočar Zupančič.

U srijedu, 6. rujna 2023., u 10:45 sati predsjednik Sabora Jandroković održat će sastanak s predsjednicom Državnog zbora Klakočar Zupančič, nakon kojeg su predviđene izjave za medije te potom i radni ručak.
Sastanak predsjednika Sabora Jandrokovića s predsjednikom Vlade Republike Slovenije Robertom Golobom održat će se u 15 sati.

U četvrtak, 7. rujna 2023., predsjednik Jandroković sastat će se u 10:10 sati s predsjednikom Državnog sveta Republike Slovenije Markom Lotričem.
U 11 sati predviđen je susret s predstavnicima hrvatske zajednice u Sloveniji u zgradi Veleposlanstva Republike Hrvatske u Ljubljani.

Uz predsjednika Jandrokovića, u izaslanstvu će biti i predsjednik Odbora za gospodarstvo i voditelj Međuparlamentarne skupine prijateljstva Hrvatska-Slovenija u Hrvatskome saboru Žarko Tušek i članica Međuparlamentarne skupine prijateljstva Hrvatska-Slovenija, saborska zastupnica Barbara Antolić Vupora.