Sućut predsjednika Sabora Jandrokovića u povodu smrti pripadnika Javne vatrogasne postrojbe "Dubrovački vatrogasci" Gorana Komlenca

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je brzojav sućuti obitelji Komlenac u povodu smrti pripadnika Javne vatrogasne postrojbe „Dubrovački vatrogasci“ i člana Dobrovoljnog vatrogasnog društva Orašac Gorana Komlenca, u kojem stoji: 

„Poštovana obitelji,

s velikom sam žalošću primio vijest o smrtnom stradavanju Gorana Komlenca prilikom gašenja požara kod Zatona Dubrovačkog. U ovim teškim trenucima za Vas, kao i za cjelokupno hrvatsko vatrogastvo, uime zastupnica i zastupnika Hrvatskoga sabora te osobno izražavam Vam iskrenu sućut i duboko suosjećanje.

Hrvatski vatrogasci svakodnevno iskazuju svoju požrtvovnost i hrabrost u nesebičnom pomaganju drugima, a tragičan gubitak gospodina Komlenca još je jednom nažalost ukazao na svu opasnost, težinu i odgovornost vatrogasnog posla. Cjelokupna vatrogasna zajednica, kao i građani Dubrovnika i dubrovačko-neretvanske županije, zasigurno će se sjećati Gorana Komlenca kao čovjeka koji se iz ljubavi prema bližnjima predano davao u cilju zaštite njihovih života i imovine. Na tome mu izražavamo trajnu zahvalnost svih nas.

Poštovana obitelji, iako je teško pronaći riječi utjehe, još jednom primite izraze najiskrenije sućuti.“.