Predsjednik Sabora Jandroković uputio čestitku Leni Stojković u povodu osvajanja zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u taekwondou

Zagreb – Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku Leni Stojković u povodu osvajanja zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u taekwondou:

"Poštovana i draga Lena, od srca Vam čestitam, uime Hrvatskoga sabora i osobno, na osvajanju zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u taekwondou u Meksiku u kategoriji do 46 kilograma. Posebno je impresivan način na koji ste došli do svjetskog vrha bez izgubljene runde.

Sa samo 20 godina, već se možete podičiti naslovom europske i svjetske prvakinje. Novom zlatnom medaljom svom ste klubu splitskom Marjanu osigurali rezultatski najuspješnije svjetsko prvenstvo u povijesti, a Hrvatskoj donijeli drugu medalju na ovom prvenstvu nakon bronce Ivane Duvančić.

Iskrene čestitke upućujem i treneru i stručnom timu hrvatske taekwondo reprezentacije. Ovi uspjesi priznanje su cjelokupnom stručnom stožeru na uloženom trudu i radu.

Poštovana i draga Lena, još jednom primite iskrene i srdačne čestitke uz želje za novim, budućim uspjesima."