Predsjednik Hrvatskoga sabora Jandroković na sastanku s vodstvom Opće bolnice Bjelovar i u obilasku novoizgrađene zgrade bolnice

Bjelovar - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković sastao se, zajedno s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem, s vodstvom Opće bolnice Bjelovar nakon čega su obišli novoizgrađenu zgradu te bolnice.

U izjavi za medije, predsjednik Sabora Jandroković iskazao je zadovoljstvo da hrvatska Vlada preuzima nastale obveze vezane uz kreditiranje izgradnje nove bolnice sredstvima kojima Bjelovarsko-bilogorska županija ne bi mogla sama financirati. Poručio je i da je jako važno da će Vlada u proračunu izdvojiti sredstva za opremu bolnice, istaknuvši značajnu pomoć koja se time pridaje gradu Bjelovaru i županiji.

Prije sastanka i obilaska Opće bolnice Bjelovar, predsjednik Sabora Jandroković, zajedno s predsjednikom Vlade Plenkovićem, sastao se s bjelovarsko-križevačkim biskupom mons. Vjekoslavom Huzjakom i predstavnicima biskupije. U izjavi za medije predsjednik Sabora Jandroković kazao je da su izaslanstva Sabora i Vlade obišla i katedralu koja je također u fazi obnove. S tim u vezi, izrazio je zadovoljstvo da se, uz novoizgrađenu cestu koja ide prema Bjelovaru, nastavljaju radovi i na još dva važna objekta što će uvelike poboljšati život na ovom prostoru.