Čestitka predsjednika Sabora Jandrokovića hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i njezinom izborniku Zlatku Daliću na osvojenoj brončanoj medalji na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i njezinom izborniku Zlatku Daliću na osvojenoj brončanoj medalji na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru u kojoj stoji: 

„Dragi naši Vatreni,

od srca vam čestitam na fantastičnom plasmanu i osvojenoj brončanoj medalji na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru! Ovom pobjedom ponovili ste velike uspjeh hrvatske reprezentacije na svjetskim prvenstvima u Francuskoj 1998. i u Rusiji 2018. godine kada smo također osjećali silni ponos.

Kroz čitavo prvenstvo pokazivali te ste iznimnu mentalnu snagu, vjeru, domoljublje i hrabrost. Takvo lice Hrvatske s velikim srcem pronijeli ste svijetom. I na tome vam hvala. Ovaj povijesni uspjeh kojem se raduje cijela Hrvatska zasluga je svih igrača predvođenih kapetanom Lukom Modrićem, izbornikom Zlatkom Dalićem te cijelog stručnog stožera i saveza.

Još jednom ujedinili ste sve Hrvate u domovini i svijetu, onako kako samo vi znate.

Uime Hrvatskog sabora i osobno, želim vam uspješan nastavak vaših sportskih karijera i nove blistave igre na sljedećim prvenstvima.“.