Čestitka predsjednika Hrvatskoga sabora Jandrokovića Sandri Perković na osvojenom srebrnom odličju u bacanju diska na Svjetskom atletskom prvenstvu

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku Sandri Perković na osvojenom srebrnom odličju u bacanju diska na Svjetskom atletskom prvenstvu u kojoj stoji: 

„Poštovana Sandra,

uime Hrvatskoga sabora i osobno, od srca Vam čestitam na osvojenoj srebrnoj medalji na Svjetskom atletskom prvenstvu u Eugeneu.

Ovaj uspjeh posebnog je značaja jer ste s njim postali prva diskašica u povijesti koja je osvojila pet medalja na svjetskim prvenstvima i zbog toga smo svi iznimno ponosni. S osobitim veseljem sjećamo se olimpijskih pobjeda, brojnih uspinjanja na europska i svjetska postolja te Vaše ustrajnosti i nezaustavljivosti koja Vas je vodila k zacrtanim ciljevima. Sjajan niz izvanrednih rezultata nastavili ste i ovim odličjem i dokazali još jednom da zasluženo nosite titulu jedne od najboljih atletičarki svijeta.

Mnogim sportašima s pravom ste uzor i posebno nadahnuće novim naraštajima da se strastveno bave atletikom i sportom.

Još jednom, iskreno Vam čestitam na osvajanju srebra u bacanju diska na Svjetskom atletskom prvenstvu u Eugeneu, uz želje da i dalje nastavite nizati sjajne uspjehe na ponos cijele domovine.“.