Čestitka predsjednika Hrvatskoga sabora Jandrokovića hrvatskoj muškoj vaterpolo reprezentaciji na osvojenom zlatu na Europskom vaterpolskom prvenstvu

Zagreb - Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku hrvatskoj muškoj vaterpolo reprezentaciji na osvojenom zlatnom odličju na Europskom vaterpolskom prvenstvu u Splitu u kojoj stoji:

„Dragi vaterpolisti,

s oduševljenjem smo pratili Vašu spektakularnu pobjedu u finalu Europskog vaterpolskog prvenstva u Splitu gdje se zasluženo osvojili zlatno odličje. Vođeni ka tome cilju, svojom ste ustrajnošću i fantastičnom igrom tijekom cijelog turnira, svijetom pronijeli glas Hrvatske kao nezaustavljive vaterpolske sile. Tome je svakako pomogla i sjajna atmosfera koju su stvorili naši navijači u Splitu.

Drugi europski naslov prvaka, nakon 2010. godine u Zagrebu, još je jedna potvrda da hrvatska muška vaterpolo reprezentacija, popularne „Barakude“, s pravom nosi naslov najbolje muške vaterpolo momčadi u Europi.

Uza želje za nastavkom vaših uspješnih sportskih karijera, uime Hrvatskoga sabora i osobno iskreno čestitam svim našim igračima, stručnom stožeru na čelu s izbornikom Tuckom i Hrvatskom vaterpolo savezu!".