Čestitka predsjednika Hrvatskog sabora Jandrokovića svim vjernicama i vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku svim vjernicama i vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru u kojoj stoji:

"Uime zastupnica i zastupnika u Hrvatskome saboru i osobno upućujem iskrene čestitke svim vjernicama i vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru.

Želim da vam blagdan Kristova rođenja donese obilje Božjeg blagoslova, a vaša srca i domove ispuni mirom, nadom i ljubavlju, kako biste ga u krugu svojih najmilijih mogli dostojno proslaviti.

Mir Božji – Hristos se rodi!

Suočen s brojnim izazovima, svijet u kojem živimo uistinu je potrebit mira. Na to nas ovog Božića iznimno snažno podsjeća patnja prijateljskog ukrajinskog naroda. Pozvani smo stoga nastaviti ulagati napore za postizanje i očuvanje mira, ali i pomicati granice vlastite solidarnosti.

Neka ovaj Božić svim kršćanima u Hrvatskoj osobito ojača volju za pomoć bližnjemu u potrebi. Neka nas ujedno sve zajedno potakne da, u snažnijem uzajamnom uvažavanju, toleranciji i razumijevanju, budemo pripravniji raditi na općem boljitku našeg društva.

Čestit vam i blagoslovljen Božić!“.