Čestitka predsjednika Sabora Jandrokovića hrvatskoj muškoj rukometnoj reprezentaciji gluhih na osvojenom zlatnom odličju na Svjetskom prvenstvu u Danskoj

Zagreb – Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku hrvatskoj muškoj rukometnoj reprezentaciji gluhih na osvojenom zlatnom odličju na Svjetskom prvenstvu u Danskoj u kojoj stoji:

​„Dragi rukometaši,

​s izuzetnim zadovoljstvom upućujem čestitke svim članovima reprezentacije na osvojenoj zlatnoj medalji na Svjetskom prvenstvu u Danskoj.

Vašom ste ustrajnošću i fantastičnom igrom i ovoga puta pronijeli svijetom glas Hrvatske kao nezaustavljive rukometne sile. Treći uzastopni naslov svjetskog prvaka, nakon 2014. i 2018. godine, još je jedna potvrda da s pravom nosite titulu jedne od naših najtrofejnijih momčadi na što smo svi izrazito ponosni. Vaši uspjesi poruka su i poticaj svim ostalim osobama s invaliditetom za bavljenje sportskim aktivnostima i snažnijom društvenom integracijom.

​Uza želje za nastavkom vaših uspješnih sportskih karijera, uime Hrvatskoga sabora i osobno još jednom Vam upućujem iskrene čestitke.“.