Sućut predsjednika Hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića obitelji zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je sućut obitelji zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, u kojoj stoji:

„Poštovana obitelji Bandić, zatečen iznenadnim odlaskom gospodina Milana Bandića, uime Hrvatskoga sabora i osobno, uz duboko suosjećanje izražavam vam iskrenu sućut.

Gradonačelnik Bandić imao je jednu od najdugovječnijih karijera na hrvatskoj političkoj sceni. Od 2000. godine kada je po prvi puta izabran za gradonačelnika Zagreba do danas, u šest gradonačelničkih mandata obilježio je politiku glavnoga grada. Njegova neumorna energija i ustrajnost bile su neosporne, a upečatljivim pristupom poslu davao je cijelog sebe što su osjetili svi koji su ga poznavali.

Osoba Milana Bandića nikoga nije ostavljala ravnodušnim. Svojim osebujnim stilom i radom kao životnom maksimom te brojnim projektima ostavio je traga kod generacija Zagrepčanki i Zagrepčana. Stoga njegovim odlaskom ostaje gubitak za sve njegove prijatelje i suradnike, ali najviše za vas, poštovana obitelji, kojoj još jednom izražavam duboku sućut.“