Sabor zaključio jesensko zasjedanje

Zagreb – Hrvatski sabor u petak je zaključio aktualnu sjednicu i redovno jesensko zasjedanje. Predsjednik Sabora Gordan Jandroković obraćajući se zastupnicima, zaposlenicima Sabora i predstavnicima medija na prigodnom domjenku je, među ostalim, rekao:

- Naš osnovni smisao i glavna zadaća kao predstavničkog i zakonodavnog tijela je donošenje zakona koji moraju biti na korist hrvatskih građana. Mislim da smo tu odradili velik i dobar posao, posebice u drugoj polovici godine u kojoj je donesen velik broj zakona, prihvaćen niz izvješća i donesene odluke koje imaju izravne, nadam se pozitivne posljedice na život hrvatskih građana, kazao je Jandroković. 

-Nadam se da, bez obzira na sve, na ponekad grube riječi koje su izgovorene u političkim bitkama koje smo vodili, jedni o drugima imamo dobro mišljenje i vjerujem da smo i kolege i prijatelji i da sve što radimo radimo na dobrobit ljudi. Ako je i bilo ponekad pretjerivanja i težih riječi vjerujem da je to sve bilo u žaru borbe i bez ikakve osobne netrpeljivosti i zlobe, dodao je Jandroković i zaželio svima sretan Božić, sretnu novu godinu te puno uspjeha u životu i radu.

Autor: Hina/Služba za medije