Predsjednik Sabora Gordan Jandroković uputio čestitku Sandri Perković u povodu osvajanja zlatne medalje na Svjetskom atletskom prvenstvu u Londonu

Zagreb - U povodu osvajanja zlatne medalje u bacanju diska na Svjetskom atletskom prvenstvu u Londonu, predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković čestitao je Sandri Perković. U čestitci stoji:

"Uime Hrvatskoga sabora i u svoje osobno ime od srca čestitam Sandri Perković u povodu osvojene zlatne medalje na Svjetskom atletskom prvenstvu u Londonu. 

Sandra Perković, naša dvostruka olimpijska pobjednica, četverostruka europska prvakinja te od danas i dvostruka svjetska prvakinja, dokazala je još jednom da je jedna od najboljih svjetskih atletičarki! Današnja zlatna medalja rezultat je Sandrinog velikog talenta, ali i iznimne požrtvovnosti, discipliniranosti, zalaganja i motiviranosti. 

Zasluženi uspjesi Sandre Perković i našeg brončanog Stipe Žunića na Svjetskom atletskom prvenstvu u Londonu neka budu poticaj za daljnje atletske uspjehe, na ponos i radost svih nas u Hrvatskoj."
 

Autor: Ured predsjednika Sabora