Predsjednik Sabora Gordan Jandroković u Ludbregu razgovarao o pripremama za proslavu manifestacije Dani ludbreške Svete nedjelje 2017.

Zagreb - Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u ponedjeljak je održao radni sastanak s čelnicima Grada Ludbrega, gradonačelnikom Dubravkom Bilićem, predsjednikom Gradskog vijeća, Antunom Šimićem te biskupom varaždinske biskupije msgr. Josipom Mrzljakom i drugim predstavnicima crkvene vlasti, na kojem se razgovaralo o pripremama za održavanje manifestacije Dani ludbreške Svete nedjelje 2017. čiji je pokrovitelj Hrvatski sabor. Vrhunac manifestacije je središnje misno slavlje u svetištu Predragocjene Krvi Kristove u Ludbregu koje će se održati 3. rujna.  

Predsjednik Sabora Jandroković ovom  je prigodom izrazio zadovoljstvo pozitivnim ozračjem i dobrom suradnjom institucija državne i lokalne vlasti i Crkve što može biti, kako je naglasio, primjer suradnje u brojnim drugim prigodama. Pohvalio je napredak koji je Grad Ludbreg postigao u iskorištavanju europskih sredstava te jačanju maloga i srednjega poduzetništva te gospodarstva općenito.
 

Autor: Ured predsjednika Sabora