Predsjednik Hrvatskoga sabora Luka Bebić izrazio sućut povodom smrti Stjepana Križića

Zagreb – Predsjednik Hrvatskoga sabora Luka Bebić uputio je izraze sućuti članovima obitelji i Hrvatskom olimpijskom odboru povodom smrti istaknutog sportskog djelatnika i pokretača skokova u vodu na ovim prostorima te člana osnivačke skupštine Hrvatskog olimpijskog odbora Stjepana Križića:

"Vijest o smrti uglednog sportskog djelatnika i dugogodišnjeg trenera u disciplini skokova u vodu, gospodina Stjepana Križića iskreno me rastužila.

O njegovim zaslugama na području sporta, posebice u disciplini skokova u vodu, najbolje govore njegovi rezultati i uspjesi koje je postigao, kao i ugled koji je stekao među kolegama. Otišla je sportska legenda, no čvrsto vjerujem da će on i ubuduće biti nadahnuće mladim skakačicama i skakačima u vodu, čiji broj u Hrvatskoj sve više raste i koji postižu izvanredne rezultate. To zahvaljujemo trudu i ljubavi prema tom sportu koji im je prenio gospodin Križić.

U ime svih zastupnica i zastupnika Hrvatskoga sabora, kao i u svoje osobno, izražavam Vam najiskreniju sućut povodom smrti gospodina Stjepana Križića."
 

Author: Ured predsjednika Sabora