Sućut predsjednika Hrvatskoga sabora Jandrokovića obitelji gospodina Mirka Grbešića

Zagreb – Predsjednik Hrvatskoga sabora uputio je izraze sućuti obitelji, prijateljima i kolegama Mirka Grbešića koji je preminuo u 62. godini života:

„Poštovana obitelji, s tugom sam primio vijest o odlasku gospodina Mirka Grbešića. U ovom teškom trenutku, želim Vam uime Hrvatskoga sabora i svoje osobno izraziti iskrenu i duboku sućut.

Hrvatska javnost pamtit će ga kao jednog od najistaknutijih poduzetnika u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Svojim bogatim poslovnim iskustvom, znanjem i sposobnošću uspješno je vodio i unaprijedio neke od vodećih tvrtki na tržištu koje zapošljavaju velik broj ljudi. Iako poslovno uspješan i prepoznatljiv, ostao je samozatajna i nenametljiva osoba koja nije zaboravljala širu zajednicu rado pomažući različite društvene, športske i humanitarne aktivnosti.

Odlaskom gospodina Grbešića hrvatska poslovna zajednica ostala je bez jednog od svojih najvažnijih ljudi. Stoga još jednom izražavam iskrenu sućut svim prijateljima, kolegama i suradnicima, a ponajprije Vama obitelji kojoj će zasigurno najviše nedostajati.“