Predsjednik Sabora Jandroković sudjelovao na donatorskoj večeri Zagrebačkog rukometnog saveza

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković sudjelovao je na tradicionalnoj donatorskoj večeri Zagrebačkog rukometnog saveza za odlazak mladih selekcija rukometaša zagrebačkih klubova na najveći svjetski rukometni turnir za mlađe dobne skupine Partille Cup.

Taj svjetski rukometni turnir, na kojemu hrvatski timovi sudjeluju od samih početaka, održat će se 49. put u švedskome Gothenburgu u srpnju 2018. godine, a ugostit će više od 20 tisuća natjecatelja podijeljenih u oko 1000 timova iz 50 zemalja iz cijeloga svijeta.

Partille cup danas je zasigurno najveći svjetski i najznačajniji međunarodni rukometni događaj za mlade, koji je pridonio brojnim mladim igračima da upoznaju ne samo različite stilove rukometne igre, nego i druge kulture, jezike, te steknu nova prijateljstva. Sudjelovanjem na tom najznačajnijem međunarodom rukometnom događaju mladi hrvatski rukometaši osim  stjecanja važnih sportskih iskustava i rezultata, s ponosom i časti pronose boje lijepe naše domovine i promoviraju grad Zagreb – ističu iz Zagrebačkog rukometnog saveza.

Author: Ured predsjednika Sabora