Predsjednik Sabora Jandroković na obilježavanju Dana grada Krapine

Krapina - Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković u povodu obilježavanja Dana grada Krapine nazočio je svečanoj sjednici te čestitao svim građanima Krapine njihov dan, kao i Dan župe sv. Nikole biskupa. 

Pohvalio je dobru suradnju čelnika Grada Krapine i Krapinsko-zagorske županije, različitih političkih opcija, te naglasio kako upravo poštujući i uvažavajući jedni druge možemo graditi ovu državu i društvo.

Istaknuvši kako Krapina ima povijest dužu od 800 godina, kao i da je to grad u kojemu su u prošlosti održavane sjednice Hrvatskoga sabora te bogat kulturno-tradicijski identitet Krapine, predsjednik Sabora čestitao je gradonačelniku Zoranu Greguroviću i njegovim suradnicima na svemu postignutom. 

- Grad se dobro razvija, temelj razvoja jest malo i srednje poduzetništvo, obrtništvo, borite se kao svi s problemima koje Hrvatska danas ima, ali imate i rast zaposlenosti, radite na komunalnoj infrastrukturi, a čuli smo i o planovima novih ulaganja. Na taj način radeći zajedno stvarate uvjete koji će osigurati da ljudi iz ovog kraja ne odlaze, da mladi ostanu ovdje, rekao je Jandroković. 

Dodao je kako mu se čini da u Hrvatskoj treba više govoriti o vrijednostima te da bez čvrste utemeljenosti u vrijednostima čovjek ne može izgrađivati zajednicu u kojoj živi. Istaknuo je kako je važno sjetiti se svih onih koji su dali život za Hrvatsku, a ozračje koje krasi Hrvatsko zagorje je domoljublje.

Author: Ured predsjednika Sabora