Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks u Virovitičko-podravskoj županiji

Virovitica - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks je u Breziku pokraj Virovitice otvorio veterinarsku ambulantu sa 400 četvornih metara u čiju je gradnju vlasnik Nenad Kravarščan uložio približno dva milijuna kuna.

Komentirajući prethodno otvaranje četiriju farma muznih krava i potom otvaranje veterinarske ambulante, Šeks je rekao kako nije riječ o zloporabi predizborne kampanje. "Prihvatio sam poziv svjestan da će biti zajedljivih primjedaba. Želio sam se pridružiti izrazima zahvalnosti obiteljima, koje su danas otvorile farme, na vrijednu društvenom pothvatu kojim će se prehranjivati članovi njihovih obitelji i pučanstvo u Virovitičko-podravskoj županiji. Nije bilo nikakvih drugih kalkulacija", rekao je Šeks.

Komentirao je i primanje Hrvatske kao nestalne članice Vijeća sigurnosti UN-a. Neprijeporno je to golem uspjeh hrvatske vanjske politike jer je Hrvatska došla na mjesto gdje se raspravlja i odlučuje o ključnim i bitnim političkim odlukama o sigurnosti i stabilnosti cijeloga svijeta, a to je velika čast i obveza, rekao je. Za to su, osim premijera Ive Sanadera i predsjednika Stjepana Mesića, zaslužni i zastupnici Hrvatskog sabora jer nije bilo susreta ni s kojim veleposlanikom ili predsjednikom parlamenta, države ili vlade, a da nije bilo govora o tome da glasuju za Hrvatsku. To je uspjeh, kao što je naglasio i premijer Sanader, cijele Hrvatske, zaključio je Šeks. 
 

Author: Ured predsjednika Sabora/Hina