Predsjednik Hrvatskoga sabora Luka Bebić čestitao hrvatskim rukometašima za srebro na Europskom prvenstvu 2010.

Zagreb - Predsjednik Hrvatskoga sabora Luka Bebić uputio je čestitku hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji povodom osvajanja srebrnog odličja na Europskom prvenstvu održanom u Beču:

"Dragi naši hrvatski rukometaši, u ime svih zastupnica i zastupnika Hrvatskog sabora kao i u svoje osobno ime upućujem vam najiskrenije čestitke za srebrno odličje na Europskom prvenstvu. U velikoj borbi s jakim protivnikom pokazali ste još jednom svu ljepotu i majstorstvo hrvatskog rukometa. Hrvatska je i ovaj put svim srcem bila uz vas i raduje se s vama ovom srebru koje za nas ima zlatni sjaj. 

Posebno nas ispunjava srećom i ponosom što je nova generacija igrača na ovom prvenstvu pokazala da ni po čemu ne zaostaje za starijim i iskusnijim suigračima. Pred hrvatskim je rukometom, u to nema sumnje, i dalje lijepa budućnost koja će nam svima donijeti još mnogo radosnih trenutaka.

Čestitke upućujem i cjelokupnom stručnom stožeru na čelu s trenerom Linom Červarom kao i Hrvatskom rukometnom savezu sa željom da sav uloženi trud i ubuduće bude nagrađen vrhunskim rezultatima."
 

Author: Ured predsjednika Sabora